Lärarvikarie Stockholm

Vi ser till att ni får lärarvikarier på plats så snabbt som samma dag som behovet uppkommer. Lärarvikarier får du till er via vår vikariepool med konsulter som omfattar alla personalkategorier och kan täcka upp för såväl korttidsfrånvaro som längre vikariat. De flesta uppdragen som vi får in tillsätts redan samma dag då våra lärarvikarier är redo att rycka in med kort varsel.

Hur fungerar det?
Handplockade konsulter - bilda personal
Handplockade, kvalitetssäkrade konsulter med rätt kompetens
time icon
De flesta uppdrag tillsätts redan samma dag
mobil icon
Boka dygnet runt via vår digitala plattform – följ uppdraget i realtid
Image-13

Vill du jobba som lärarvikarie?

Letar du efter ett jobb som lärarvikarie eller är intresserad av att jobba som lärarvikarie? Då har du hamnat på rätt ställe, vi har en vikariepool där våra talangfulla och flexibla lärarvikarier är redo för nya uppdrag. Här har du chansen att vara med i vår vikariepool för lärarvikarie. Skicka in en ansökan via länken nedan och bli en av våra lärarvikarie som bidrar till att alla elever alltid ska ha en lärare på plats. Och som bidrar till elevernas mål och trygga vardag. Du får även nyttja vår app där vi har det nya digitala bokningssystem. Appen underlättar för bokningar som sker alla dagar i veckan, dygnet runt. Givetsvis finns vi alltid tillgängliga för personlig service via mail och telefon, sex dagar i veckan under bestämda öppettider.

Alla våra konsulter är noga utvalda och har genomgått en gedigen rekryteringsprocess för att säkerställa hög kvalitet och leverans. All personal vi hyr ut inom skolområdet kan visa upp ett giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

I vår vikariepool finns behöriga och obehöriga lärare på alla nivåer och inom alla ämnen för grund- och gymnasieskolan, men också fritidspersonal, elevassistenter, extra resurser och provvakter. Vi erbjuder även personal till grundsärskola. BILDA kan dessutom bistå med rekrytering till fasta tjänster, till exempel om ni vill ta över inhyrd personal som visat sig fungera bra i verksamheten.

Barn som sitter på förskolan och målar tillsammans med en lärarvikarie

Hur fungerar det att jobba som lärarvikarie?

Att jobba som lärarvikarie är ett flexibelt och spännande uppdrag där du får möjlighet att stödja elevernas lärande och vara en del av skolans viktiga arbete. Som lärarvikarie täcker du tillfälliga frånvaron hos ordinarie lärare och leder klassrummet under deras frånvaro. Ditt arbete som lärarvikarie utgör en viktig roll för att säkerställa att undervisningen fortsätter smidigt även vid kortvarig frånvaro av ordinarie personal. Genom att vara flexibel och anpassningsbar bidrar du till att eleverna fortsätter sin utbildning utan avbrott och får gå till skolan. Som lärarvikarie får du också möjlighet att arbeta med olika åldersgrupper och ämnen, vilket ger dig en bred erfarenhet inom utbildningssektorn

Lärarvikarie Stockholm – personliga och ansvarsfulla

Vi strävar alltid efter att inte bara tillhandahålla kompetenta lärarvikarier utan också personliga och ansvarsfulla individer som verkligen engagerar sig i elevernas lärande och välbefinnande. För oss är det avgörande att våra lärarvikarier inte bara förmedlar kunskap utan också skapar meningsfulla och goda relationer med eleverna.

Vi letar hela tiden efter lärarvikarier som kan agera förebilder och mentorer för elever vars skola man hamnar på. Att vara en lärarvikarie handlar inte bara om att vara närvarande fysiskt i klassrummet utan också om att vara närvarande emotionellt och pedagogiskt. Vi tror på att skapa en trygg och inkluderande skolmiljö där varje elev känner sig sedd, hörd och respekterad.

Barn som är glada i skolan - Bilda personal
Lärarvikarier på plats redan samma dag

Våra lärarvikarier/konsulter är redo att rycka in med kort varsel för att avlasta ert arbetslag och bidra till att eleverna når sina mål och får en trygg och meningsfull vardag. De flesta uppdrag kan tillsättas redan samma dag.

Vi garanterar att ni får personal som motsvarar era förväntningar.

Behöver ni kökspersonal till skolköket? Läs mer under BILDA Kök.