BILDA Skola

Vi ser till att ni får vikarier på plats så snabbt som samma dag som behovet uppkommer. Vår vikariepool med konsulter omfattar alla personalkategorier och kan täcka upp för såväl korttidsfrånvaro som längre vikariat.

Hur fungerar det?
Icon-2
Handplockade, kvalitetssäkrade konsulter med rätt kompetens
Icon-3
De flesta uppdrag tillsätts redan samma dag
Icon-3
Boka dygnet runt via vår digitala plattform – följ uppdraget i realtid
Image-13
Ansvarsfulla, Lyhörda, Personliga

Alla våra konsulter är noga utvalda och har genomgått en gedigen rekryteringsprocess för att säkerställa hög kvalitet och leverans. All personal vi hyr ut inom skolområdet kan visa upp ett giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

I vår vikariepool finns behöriga och obehöriga lärare på alla nivåer och inom alla ämnen för grund- och gymnasieskolan, men också fritidspersonal, elevassistenter, extra resurser och provvakter. Vi erbjuder även personal till grundsärskola. BILDA kan dessutom bistå med rekrytering till fasta tjänster, till exempel om ni vill ta över inhyrd personal som visat sig fungera bra i verksamheten.

image-16
Personal på plats redan samma dag

Våra konsulter är redo att rycka in med kort varsel för att avlasta ert arbetslag och bidra till att eleverna når sina mål och får en trygg och meningsfull vardag. De flesta uppdrag kan tillsättas redan samma dag.

Vi garanterar att ni får personal som motsvarar era förväntningar.

Behöver ni kökspersonal till skolköket? Läs mer under BILDA Kök.

Phone-Blue
Enkel och friktionsfri digital bokning

Som kund hos BILDA får du tillgång till vårt nya digitala bokningssystem. Vår kundapp och kundwebb möjliggör bokningar dygnet runt, alla dagar i veckan. Självklart har du även tillgång till personlig service via telefon och e-post, med generösa öppettider sex dagar i veckan.