Ansök till BILDAs konsultpool

Vill du jobba som konsult inom skola, kök, omsorg, kontor, lager eller event? Ansök om att gå med i vår konsultpool genom att fylla i formuläret nedan. Läs mer här om hur det fungerar att arbeta som konsult för BILDA.

Ansökan

För att få arbeta inom förskola och skola måste du ha ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Tänk på att handläggningstiden kan vara ett par veckor. Därför är det bra om du ansöker om ditt utdrag direkt i samband med att du anmäler ditt intresse för arbete hos oss.

Huvudsaklig sysselsättning

Jag söker jobb inom

Kompetens inom vald bransch

Dokument

Dokument kan laddas upp som pdf eller bild.För ansökan till skola och förskola måste du du ha ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister, det kan laddas upp under övriga dokument eller lämnas in i efterhand.

Vikarie - som jobbar med förskolebarn
Glöm inte registerutdraget

För att få arbeta inom äldreomsorg, förskola och skola måste du ha ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Tänk på att handläggningstiden kan vara ett par veckor. Därför är det bra om du ansöker om ditt utdrag direkt i samband med att du anmäler ditt intresse för arbete hos oss.

Du ansöker om ett utdrag från polisen via detta formulär som du måste skriva ut och skicka in till dem.