BILDA Event

När ni ska förbereda eller genomföra ett event, en mässa eller en demo ser vi till att ni får de extra personalresurser ni behöver – i rätt tid, i rätt omfattning och med rätt kompetenser och erfarenheter.

Hur fungerar det?
Event
Handplockade, kvalitetssäkrade konsulter med rätt kompetens
time icon
De flesta uppdrag tillsätts redan samma dag
mobil icon
Boka dygnet runt via vår digitala plattform – följ uppdraget i realtid
image-9
Ansvarsfulla, Lyhörda, Personliga

Alla våra konsulter är noga utvalda och har genomgått en gedigen rekryteringsprocess för att säkerställa hög kvalitet och leverans.

Bilda bistår er vid allt ifrån en mindre butiksdemo till en större mässa där det behövs mycket extra personal under en kortare tid. Vanliga roller som vi tillhandahåller är roddare, mässpersonal, demopersonal, eventvärdar, parkeringsvakter och serveringspersonal.

pexels-cottonbro-studio-5990049
Personal på plats redan samma dag

Våra konsulter är redo att rycka in med kort varsel för att se till att eventet flyter på och blir en bra upplevelse som når upp till sin potential. De flesta uppdrag kan tillsättas redan samma dag.

Vi garanterar att ni får personal som motsvarar era förväntningar.

Enkel och friktionsfri digital bokning

Som kund hos BILDA får du tillgång till vårt nya digitala bokningssystem. Vår kundapp och kundwebb möjliggör bokningar dygnet runt, alla dagar i veckan. Självklart har du även tillgång till personlig service via telefon och e-post, med generösa öppettider sex dagar i veckan.