Enkel bemanning – dygnet runt i realtid

BILDA är specialiserat på att snabbt tillgodose plötsliga behov av extra personal med uthyrning av grundligt rekryterade vikarier och konsulter med väl matchad kompetens. Ofta kan ett kortare uppdrag tillsättas redan inom en timme, och nästan vart tredje uppdrag tillsätts samma dag som förfrågan inkommer. Vi bemannar verksamheter inom ett brett spektrum av tjänsteområden i både offentlig och privat sektor.

Bilda-App-2
Beställning, matchning och uppföljning i appen eller kundwebben

BILDA har de senaste åren arbetat hårt med att utveckla en ny digital plattform, Origo Works, för att få ett blixtsnabbt och effektivt gränssnitt mellan företag och konsulter i form av en app och en webbportal. Via plattformen kan du som beställare lämna in en förfrågan om extra personal dygnet runt, alla dagar i veckan. Beställningen behandlas direkt, och du följer tillsättningen av uppdraget i realtid med tydlig återkoppling.

Klocka icon - bilda
Planera din tid och ditt behov av extra hjälp
Icon-4
Bygg en egen konsultpool med dina favoriter som känner verksamheten
Icon-2
Boka konsult dygnet runt i appen eller på webben
Icon
Få tid- och konsultrapporter direkt efter utförda arbetspass
iphone icon
BILDAs kundapp och kundwebb ger en total överblick av dina uppdrag
Icon-5
Personlig service sex dagar i veckan med generösa öppettider
Våra tjänster
BILDA erbjuder bemanning till en rad olika typer av verksamheter. All personal har genomgått en gedigen rekryteringsprocess och är kategoriserad utifrån tjänsteområden. Inom de flesta tjänsteområden har personalen giltiga utdrag från belastningsregistret.
Image-13
BILDA Skola
Vi hyr ut klasslärare, ämneslärare, fritidslärare, elevassistenter, resurspersonal och andra vikarier. Vi bemannar även grundsärskolor med kompetent personal.
Barn som sitter på förskolan och målar tillsammans med en lärarvikarie
BILDA Förskola
Vi bemannar din förskola med förskollärare, barnskötare och obehörig personal när behovet av vikarie uppstår. Uppdragen kan vara från en dag till ett helt läsår.
Flera kockar som jobbar som kökspersonal - bilda personal
BILDA Kök
Vi bemannar storkök med utbildade kockar och köksbiträden för korta och längre perioder. Vi hyr ut kökspersonal till skolor, förskolor, äldreboenden och Kriminalvården.
Två glada kvinnor - personal inom omsorg
BILDA Omsorg
Vi tillhandahåller undersköterskor, vårdbiträden, personliga assistenter, stödassistenter och annan omsorgspersonal till äldreomsorg, LSS-boenden, skyddade boenden, med mera.
En tjej som jobbar som extra personal inom kontor - bilda personal
BILDA Kontor
Vi tillhandahåller extra personal inom kontor och administration, bland annat receptionister, kundtjänstmedarbetare, kontorsassistenter och andra enklare tjänster.
image-10
BILDA Lager & Logistik
Vi hyr ut extra plockare, truckförare och andra personalkategorier på lager- och logistikområdet.
image-9
BILDA Event
Vi förser er med den personal som behövs i samband med tillfälliga mässor och event, till exempel entrévärdar, parkeringspersonal och mässpersonal.

Vad det innebär att anlita BILDA

Bemanning innebär att all personal är anställd av oss och hyrs ut till kunderna. Ni arbetsleder konsulten på plats, medan BILDA tar hela arbetsgivaransvaret för konsulten. Vi har kollektivavtal, som ger konsulten avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro, etc.

BILDA är auktoriserat av Kompetensföretagen, vilket innebär att vår verksamhet uppfyller ett antal högt ställda krav. Kraven omfattar bland annat etiska regler, kollektivavtal, jämställdhetsplan, ansvarsförsäkring och allmänna leveransvillkor. Kompetensföretagen ingår i Almega och är medlemmar i Svenskt Näringsliv.