BILDA Lager & Logistik

Vi ser till att allt från större logistikenheter till mindre butiker får extra lagerpersonal på plats så snabbt som samma dag som behovet uppkommer. Vi täcker upp för både oplanerad frånvaro och planerade uppdrag, till exempel i samband med arbetstoppar.

Hur fungerar det?
Warehouse
Handplockade, kvalitetssäkrade konsulter med rätt kompetens
time icon
De flesta uppdrag tillsätts redan samma dag
mobil icon
Boka dygnet runt via vår digitala plattform – följ uppdraget i realtid
image-10
Ansvarsfulla, Lyhörda, Personliga

Alla våra konsulter är noga utvalda och har genomgått en gedigen rekryteringsprocess för att säkerställa hög kvalitet och leverans.

I vår konsultpool finns personalresurser lämpade för alla områden inom lager- och logistikarbete, till exempel paket- och postsortering, pack och plock eller in- och utlastning.

image-7
Personal på plats redan samma dag

Våra konsulter är redo att rycka in med kort varsel för att se till att lager- och logistikhanteringen i er verksamhet fungerar friktionsfritt och obrutet även vid personalstörningar. De flesta uppdrag kan tillsättas redan samma dag.

Vi garanterar att ni får personal som motsvarar era förväntningar.

Enkel och friktionsfri digital bokning

Som kund hos BILDA får du tillgång till vårt nya digitala bokningssystem. Vår kundapp och kundwebb möjliggör bokningar dygnet runt, alla dagar i veckan. Självklart har du även tillgång till personlig service via telefon och e-post, med generösa öppettider sex dagar i veckan.