BILDA Kök

Vare sig ni driver ett fullskaligt produktionskök eller ett mindre uppvärmningskök på till exempel en förskola, äldreboende ser vi till att ni får den kökspersonal ni behöver. Så snabbt som samma dag som behovet uppkommer kan vi ha resurser på plats i köket. Vår pool av kökspersonal omfattar allt från kvalificerade kockar till köksbiträden och diskare med relevanta kompetenser och kan täcka upp för såväl planerad frånvaro som oplanerat personalbortfall.

Hur fungerar det?
Kök
Handplockade, kvalitetssäkrade konsulter med rätt kompetens
time icon
De flesta uppdrag tillsätts redan samma dag
mobil icon
Boka dygnet runt via vår digitala plattform – följ uppdraget i realtid
louis-hansel-v3OlBE6-fhU-unsplash
Ansvarsfulla, Lyhörda, Personliga

Alla våra konsulter är noga utvalda och har genomgått en gedigen rekryteringsprocess för att säkerställa hög kvalitet och leverans. De har kunskap om gällande regler kring egenkontroll och hygien, ser till att de efterlevs, och ansvarar för att köket hålls rent och fräscht. All kökspersonal vi hyr ut kan visa upp ett giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

I vår vikariepool finns kockar, köksbiträden och diskare, med stor vana både av samarbete i arbetslag och ensamt köksansvar. Oavsett om det handlar om att tillaga mat från grunden, att arbeta med mottagning och uppvärmning, eller planering, beställning och uppackning av matvaror har vi rätt konsult till rätt plats.

bilda-kok
Personal på plats redan samma dag

Våra konsulter är redo att rycka in med kort varsel för att avlasta er personalgrupp och se till att verksamheten i köket fungerar friktionsfritt. De flesta uppdrag kan tillsättas redan samma dag.

Vi garanterar att ni får personal som motsvarar era förväntningar.

Enkel och friktionsfri digital bokning

Som kund hos BILDA får du tillgång till vårt nya digitala bokningssystem. Vår kundapp och kundwebb möjliggör bokningar dygnet runt, alla dagar i veckan. Självklart har du även tillgång till personlig service via telefon och e-post, med generösa öppettider sex dagar i veckan.