BILDA Förskola

Vi ser till att ni får extra vikarier på plats i er förskoleverksamhet så snabbt som samma dag som behovet uppkommer. Vår vikariepool av konsulter omfattar alla personalkategorier och kan täcka upp för såväl korttidsfrånvaro som längre vikariat.

Hur fungerar det?
Handplockade konsulter - bilda personal
Handplockade, kvalitetssäkrade konsulter med rätt kompetens
time icon
De flesta uppdrag tillsätts redan samma dag
mobil icon
Boka dygnet runt via vår digitala plattform – följ uppdraget i realtid
Barn som sitter på förskolan och målar tillsammans med en lärarvikarie
Ansvarsfulla, Lyhörda, Personliga

Alla våra konsulter är noga utvalda och har genomgått en gedigen rekryteringsprocess för att säkerställa hög kvalitet och leverans. All personal vi hyr ut inom förskoleområdet kan visa upp ett giltigt utdrag från polisens belastningsregister och har en fullgjord internutbildning bakom sig för att kunna möta kraven som ställs på den komplexa vikarierollen.

I vår vikariepool finns behöriga förskollärare, barnskötare och extra vikarieresurser. Vi förmedlar också andra personalkategorier som fritidspersonal och elevassistenter. BILDA kan dessutom bistå med rekrytering till fasta tjänster, till exempel om ni vill ta över inhyrd personal som visat sig fungera bra i verksamheten.

image-5
Personal på plats redan samma dag

Våra konsulter är redo att rycka in med kort varsel för att avlasta er övriga personal och vara med och skapa en trygg vardag för barnen. De flesta uppdrag kan tillsättas redan samma dag.

Vi garanterar att ni får personal som motsvarar era förväntningar.

Behöver ni kökspersonal till skolköket? Läs mer under BILDA Kök.

Enkel och friktionsfri digital bokning

Som kund hos BILDA får du tillgång till vårt nya digitala bokningssystem. Vår kundapp och kundwebb möjliggör bokningar dygnet runt, alla dagar i veckan. Självklart har du även tillgång till personlig service via telefon och e-post, med generösa öppettider sex dagar i veckan.