Sök jobb hos BILDA – få uppdrag direkt i telefonen

Vill du jobba som konsult inom förskola, skola, kök, omsorg, kontor, lager eller event? Som konsult hos BILDA har du en viktig roll för att hjälpa verksamheter hantera arbetstoppar och plötslig frånvaro. Vi exponerar dig för en omfattande arbetsmarknad med ett stort antal arbetsplatser, och du väljer själv när och hur mycket du vill jobba. Du ansöker enkelt om uppdrag och hanterar allt det praktiska runt omkring genom vår konsultapp.

Enklare kan det inte bli!

Image-14
En viktig funktion

Alla verksamheter är då och då i behov av extra personal. När man jobbar som vikarie eller konsult har man en viktig funktion för att säkerställa olika verksamheters kontinuitet och kvalitet. Som konsult hos oss gör du dig tillgänglig för ett stort antal arbetsgivare och möjligheterna för att få jobb är stora. Om du har erfarenhet men ingen utbildning kan det vara tillräckligt ändå.

Så fungerar det

Processen från ansökan till anställd konsult är enkel och går snabbt. Du ansöker om att gå med i konsultpoolen genom att fylla i ett formulär. Vi kommer sedan att kontakta dig per telefon och boka in en intervju. Efter ett antal intervjuer, referenstagning och en introduktionsutbildning blir du anställd konsult. Du får då tillgång till vår konsultapp där du sköter allt, och kan börja arbeta.

Bilda-App-3
Allt finns samlat i BILDA-appen
Från appen anger du din tillgänglighet, läser om uppdrag och söker de som passar din profil. Där ser du också ditt schema, rapporterar din arbetade tid och får information om din kommande lön. Du kan även se din arbetsbeskrivning för de olika uppdragen och via kartfunktionen se hur lång resväg det är till de olika arbetsplatserna.
image-17
Bestäm över din tid
Hos BILDA bestämmer du själv om, när och hur mycket du vill arbeta genom att ange din tillgänglighet framåt i tiden. Du kan ansöka om kortare arbetspass eller ta längre uppdrag. Vill du inte arbeta överhuvudtaget under en period så kan vi inaktivera din profil för att senare, med ett enkelt knapptryck, aktivera dig igen.
Barn som är glada i skolan - Bilda personal
Tryggt och flexibelt
Alla konsulter är anställda hos BILDA, vilket innebär att vi har arbetsgivaransvaret för dig som konsult. Som anställd hos BILDA får du en konsultchef som coachar dig och alltid finns till hands per telefon för att kunna guida och stötta dig.

BILDA är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket bland annat innebär att vi har kollektivavtal, betalar avtalspension, har ansvarsförsäkring och följer ett antal etiska regler.

Glöm inte registerutdraget

Om du vill ansöka om jobb inom äldreomsorg, skola och förskola måste du ha ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Handläggningstiden kan vara ett par veckor, så beställ gärna utdraget direkt.