BILDA Kontor & Administration

Vi bemannar era uppdrag inom kontor och administration så snabbt som samma dag som behovet uppkommer. Våra konsulter hjälper er med alla enklare administrativa tjänster och assistentuppgifter, och bistår både vid korttidsfrånvaro och längre uppdrag.

Hur fungerar det?
Office
Handplockade, kvalitetssäkrade konsulter med rätt kompetens
time icon
De flesta uppdrag tillsätts redan samma dag
mobil icon
Boka dygnet runt via vår digitala plattform – följ uppdraget i realtid
En tjej som jobbar som extra personal inom kontor - bilda personal
Ansvarsfulla, Lyhörda, Personliga

Alla våra konsulter är noga utvalda och har genomgått en gedigen rekryteringsprocess för att säkerställa hög kvalitet och leverans.

I vår pool av kontorskonsulter finns kunniga receptionister, kundtjänstmedarbetare och kontorsassistenter. Bilda hittar rätt person för såväl akuta inhopp som långsiktiga uppdrag, och kan dessutom bistå med rekrytering till fasta tjänster, till exempel om ni vill ta över inhyrd personal som visat sig fungera bra i verksamheten.

pexels-monstera-5273666
Personal på plats redan samma dag

Våra konsulter är redo att rycka in med kort varsel för att lösa de behov ni har på er arbetsplats och se till att verksamheten flyter. De flesta uppdrag kan tillsättas redan samma dag.

Vi garanterar att ni får personal som motsvarar era förväntningar.

Enkel och friktionsfri digital bokning

Som kund hos BILDA får du tillgång till vårt nya digitala bokningssystem. Vår kundapp och kundwebb möjliggör bokningar dygnet runt, alla dagar i veckan. Självklart har du även tillgång till personlig service via telefon och e-post, med generösa öppettider sex dagar i veckan.