BILDA Omsorg

Vi ser till att ni får tillgång till hela skalan av omsorgspersonal, till allt från större äldreboenden till hemtjänst och personlig assistans i hemmet, så snabbt som samma dag som behovet uppkommer. Våra konsulter kan hjälpa till vid både korta och längre vakanser hos ordinarie personal.

Hur fungerar det?
Care
Handplockade, kvalitetssäkrade konsulter med rätt kompetens
time icon
De flesta uppdrag tillsätts redan samma dag
mobil icon
Boka dygnet runt via vår digitala plattform – följ uppdraget i realtid
Två glada kvinnor - personal inom omsorg
Ansvarsfulla, Lyhörda, Personliga

Alla våra konsulter är noga utvalda och har genomgått en gedigen rekryteringsprocess för att säkerställa hög kvalitet och leverans. All vår omsorgspersonal kan visa upp ett giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

Vår konsultpool omfattar kvalificerad kompetens som sjuksköterskor, undersköterskor, vårdbiträden, personliga assistenter och andra omsorgsresurser som hjälper er komplettera arbetslaget och tillgodose särskilda vårdbehov. Vi förmedlar även personal som bistår med att handla, städa och sköta enklare omvårdnad inom privat hemtjänst.

image-20
Personal på plats redan samma dag

Våra konsulter är redo att rycka in med kort varsel för att avlasta personalgruppen och ta er igenom arbetsdagen med brukarnas behov av omsorg i första rummet. De flesta uppdrag kan tillsättas redan samma dag.

Vi garanterar att ni får personal som motsvarar era förväntningar.

Enkel och friktionsfri digital bokning

Som kund hos BILDA får du tillgång till vårt nya digitala bokningssystem. Vår kundapp och kundwebb möjliggör bokningar dygnet runt, alla dagar i veckan. Självklart har du även tillgång till personlig service via telefon och e-post, med generösa öppettider sex dagar i veckan.